Криско: Счупих двете си ръце след падане със скейт


 

Спрях да вярвам в Дядо Коледа, щом майка ми се преоблече като добрия старец, спомни си пред Под тепето Криско

Рапърът зарадва пловдивчани с мини концерт, организиран от „Галакси Пропърти Груп“. След като събра стотици фенове заради "Приказна Коледа за Пловдив" на ледената пързалка, раздаде автографи на всички фенове и даде специално интервю пред Под Тепето.

-Кои са най-важните благотворителни събития?
-Тези, които са организирани добре. Всички каузи са важни: за болните, за децата най-вече, за възрастните. Трябва да знаем, че когато ти дадеш, ако вярваш в някаква сила, ще ти се върне и на теб доброто. Не трябва да забравяме, че най-важното нещо е здравето. Който е болен ,мисли само и единствено как да оздравее. Който е здрав , не мисли за това нещо.

-Имаш ли много благотворителни участия?
-Особено декември е доста силен период не само за изпълнителите, а като цяло всеки помага.

-Родителите ти са музиканти. Какво мислят за твоята музика?

-Подкрепят ме напълно, на 100%. Много им харесва.

-Дивна?
-Чака я едно голямо бъдеще, според мен. Това е изключително рядък талант за България. Радвам се, че е толкова малка и е толкова напред с материала, жаргонно казано. Пее, танцува. В новото парче я научих да рапира. Ако продължава така и ако ме слуша мен...

-Как си работите вие тримата с Миро и Дивна?
-Неусетно. Дори не го приемам като работа, а забавление. Миро ми има пълно доверие. Дава ми абсолютна свобода. Казва ми: Просто го направи. Няма да ти се меся в нищо. Което е супер, защото всеки трябва да знае в кое е силен. Дивна ме слуша, което е нормално- тя е малка.

-Какво печелиш от тази огромна любов, която всеки ден получаваш от фенове?
-Ето това ми е най-голямата награда! Когато виждам, че хората се радват. И децата, и големите. Ако вземеш статуетка, знаеш, че в България не се знае колко е реално. Най-готиното е, като излезеш на сцена и като пеят песните ти заедно с теб.

-Вярвал ли си, че някога ще го имаш това?
-Ами, честно казано-не. Живял съм до 18 години в Габрово и там съм правил някакви неща на регионално ниво, но не съм вярвал, че като отида студент в София, така ще се завъртят нещата. Неусетно стана.

-Качвал ли си се на кънки някога?

-Карал съм само ролери, но кънки на лед не съм.

-Падал ли си много?
-Много! Даже съм си чупил двете ръце , като карах скейборд. Но пък съм печелил първо място на състезание в Габрово! По времето, когато аз карах, имаше силна школа по скейт. Имахме и скейт партита. Тогава най-добрият габровски скейтър отиде в Щатите.

-Кога спря да вярваш в Дядо Коледа?
-Майка ми се преоблече един път като Дядо Коледа и сметнах, че това вече е абсурд. Шегувам се. Спрях да вярвам в нормалната възраст. Когато повечето деца осъзнаят, че това е само един герой. Но предпочитам децата да вярват в него, защото това е готино изживяване.

-А в какво вярваш?
-В Господ. Християнин съм, кръстен съм и когато мога, ходя на църква, дори това да е рядкост.

-Какво мислиш за ония духовници, които поставят лукса пред духа?

-Когато вляза в църквата не мисля за тях и не искам те да мислят за мен.

-Нови песни?

-Да, подготвил съм три парчета с клипове, които ще излязат началото на новата година.

-Къде ще прекараш Коледа?

-На Бъдни вечер и Рождество съм си вкъщи при семейството ми.

-Пожелай нещо на хората.

-Благодаря на всички, които бяха днес на площада за каузата "Приказна Коледа за Пловдив". Дано повече хора се качат на ледената пързалка, за да се съберат пари за децата. Дори да звучи банално и тривиално, пожелавам на малки и големи да си изкарат спокойно и страхотно празниците със семейството си. Да слушат българска музика.
Източник Под Тепето
All rights reserved Светски новини | Sitemap | Провери това |