Модерните прически за 2012 година са къси


Късо подстриганата прическа си има своите плюсове и не трябва да бъде подценявана. Със скъсената коса може да прикриете някой дефекти на лицето, като за целта разбира се трябва да се доверите на подходящия коафьор. В последно време холивудските знаменитости съвсем не държат на дългите коси.
През настъпващата година стилните къси прически се приготвят с изключителна прецизност. Те се определят спрямо типа коса, подстригване до нивото на ухото или до раменете.
Правата коса може да оформи невероятно във всяка дължина. Късите прически са за хора с къдрава коса, така те изглеждат по-добре, ако са в по-дълги варианти.
Много късите дължини са за този тип коса които могат да създадат илюзия, че главата има форма на триъгълник. Тези които са горди собственици на къдрава коса е препоръчително да бъдат равномерно подстригани.
Скъсената коса може да бъде елегантна и модна. Много известни личности носят косата си по този начин. Една Мерилин Монро, холивудската икона никога не е била с дълга коса. През последните месеци много красавици също се обърнаха към късите прически.
Пълно е в каталози на фризьори със снимки на асиметрични къси прически. Те обаче не са толкова нашумели, колкото обикновените къси прически.
Асимтреична е тази прическа, когато косата в единия си край на лицето е по-къса или по-дълга спрямо другия. Асиметричност също така може да се получи, когато косата отзад на тила е оставена по-дълга, отколкото в страните от ляво и дясно.
В момента много популярно за асиметрична прическа е плавен наклон на бретона от едната страна към другата.
Едно от важните неща за една коса независимо каква е са в сила за всички прически. Професионалните коафьори, за да са сигурни използват продукти, които да отговарят на вида коса, структурата на косъма и да оформят страхотно краищата на късата прическа.
Обикновено късата коса е много удобна за оформяне и поддържане когато бързате сутрин. Тя може да бъде измита и подсушена за няколко минути. Късите прически при необходимата поддръжка и подстригване са отлични и изглеждат добре в продължение на месеци. За тези, който не разполагат с необходимото свободно време, при подстригване на всеки 3 до 5 седмици, късата прическа може да се окаже идеален избор.
От друга страна късата прическа дава възможност на косата ви да се възстанови, да и придадете нови сили и тя отново сама ще израсте и ще порасне.
И на края просто не се притеснявайте да заложите на късата прическа, вие може да спечелите само - нов външен вид, който всеки ще отбележи, ще подсилите косата си и ще бъдете модерни.
All rights reserved Светски новини | Sitemap | Провери това |