Емануела гола в клипче в Vbox7


Фолк певицата Емануела лъсна гола-голеничка в клипче, качено във vbox7.


Клипът е заснет по време на снимките на фотосесията за сп. „FHM“, която се проведе миналото лято.

Дали е поредния ПР или клипчето случайно е попаднало в мрежата, едва ли някога ще се разбере, а поне мъжката част могат да се насладят на голото тяло на Емануела.
Гледай клипа (18 +)Популярният портал vbox7 все повече се използва от звездите в родното общество за да качват пикантни клипчета със свое участие и по този начин събират бързо популярност.

Типичен пример е и Галена, която също има порнографско клипче , което "уж" изтекло без нейно знание.До колко е така може би само певицата знае.
-->
Не отдавна и бившата адреналинка Яна също се записа в графата на родните звезди със скандални клипчета в портала .В клипа тя прави секс със вече бившият си приятел.Версията на Яна е че клипа е качен без нейното знание и най-вероятно този ,които го е качил е вече бившият и съпруг,който иска да и отмъсти по този начин.

Тепърва може би и други звезди ще прибегнат до този метод за събиране на популярност.Лошото в случая е че портала за клипчета е достъпен и за доста непълнолетни и качването на подобни клипчета е недопостима.

All rights reserved Светски новини | Sitemap | Провери това |