Дорис Дилова голи снимки

Новата Мис Плеймейт се е снимала в секс касета, а фотоси от нея бяха пуснати в нета. Еротичните снимки бързо бяха изтрити, но днес „Торнадо” ги публикува в новия си брой.

Версия 1

Дорис Дилова позира на четири аматьорски снимки, очевидно правени много преди да спечели короната от конкурса „Мис Плеймейт 2010”. Блондинката, която шокира с външния си вид, няма право да се снима никъде другаде, освен за „Плейбой”. Това ни навежда на мисълта, че не тя е пуснала скандалните снимки, а някой недоброжелател. Дорис Дилова е жертва на същия сценарий, от който си изпати адреналинката Яна. Вероятно някое бивше наранено гадже е решило да си отмъсти, като публикува еротичните фотоси от домашното порно на Дорис.

Версия 2Другият вариант е плеймейтката просто да цели евтин пиар. Безспорно трикът с порното работи перфектно за новоизгряващи звезди. Една секскасета бързо може да ги качи на върха. А както знаем, Дорис не блести с външен вид – победата й в конкурса „Мис Плеймейт” по-скоро й докара нов прякор – Мис Крокодил 2. Други пък с ирония я наричат Новата Мис Русе (русенката беше обявена за най-грозната миска). Като е видяла, че не може да пробие с красота, Дорис е решила да опита чрез стария добре познат начин – порното.

Версия 3

Според една от версиите пък порно снимките на Дорис са всъщност лош спомен от кариерата й като проститутка. Наскоро жълт седмичник разкри, че плеймейтката всъщност е евтина компаньонка, която се продава за мизерни суми. След като спечели титлата „Мис Плеймейт”, цената й доста ще се покачи.

Запознати твърдят, че скоро в интернет пространството ще бъде разпространен и самият сексклип. По примера на адреналинката Яна и фолк певицата Галена, Дорис Дилова бързо ще се изкачи по звездната стълбичка, благодарение на уменията си е леглото.
All rights reserved Светски новини | Sitemap | Провери това |